Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Nicolae Moga, preşedinte al PSD Constanţa după demisia lui Radu Mazăre - „Voi rămâne pe funcţie până la congresul din noiembrie“

ro

30 Mar, 2015 12:49 1984 Marime text
Senatorul de Constanţa, Nicolae Moga a fost numit în urma întâlnirii Biroului Permanent Naţional al PSD, preşedinte al Organizatiei Judeţene a PSD Constanţa. Parlamentarul ocupă astfel, interimar, locul lăsat vacant de Radu Mazăre, după ce acesta a anunţat că a demisionat din toate funcţiile deţiunte în PSD; păstrându-şi calitatea de simplu membru.
„Biroul Permanent Naţional a decis în şedinţă ca până la alegeri eu să gestionez treaba în PSD Constanţa. Alegeri vor fi până pe 30 iunie  în organizaţiile de la comune, oraşe, iar între 15 august - 30 octombrie vor fi alegeri în structurile judeţene, a organizaţiilor de femei şi aşa mai departe, pentru că după 20 neoimbrie va avea loc congresul naţional. Până atunci eu voi ocupa interimar funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Constanţa“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa senatorul Nicolae Moga.

„Domnul senator Moga este preşedinte interimar, urmând, evident, ca toate celelalte organizaţii să intre în procedura de alegeri“, a declarat la finalul şedinţei Biroului Permanent al PSD, Victor Ponta. Totodată BPN al PSD a adoptat şi calendarul privind alegerile din  structurile locale. „Acest calendar presupune ca, începând imediat după Paşti, până în luna noiembrie, în toate structurile locale, până la cele judeţene şi cele cu specific - organizaţia de femei, tineret, seniori - să avem alegeri, structurile pregătite pentru congresul de la sfârşitul anului şi pentru anul 2016 - an cu bătălie electorala pentru alegerile locale şi parlamentare“, a mai declarat Ponta în acest context.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii