Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Christian Gigi Chiru – „Carnavalul din Mamaia s-a mutat pe stadionul 23 August”

ro

23 Sep, 2014 07:27 2277 Marime text
Senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal (PDL) va susţine, astăzi, în Parlament declaraţia politică „Lansarea lui Pontaşescu, atac la democraţie”, după cum susţine liderul PDL Constanţa într-un comunicat remis redacţiei.
          
În urma lansării candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţie, parlamentarul constănţean îi va adresa preşedintelui PSD o întrebare: „Domnule Ponta, sunteți tatăl a doi copii minunați, vă întreb cum puteți sta pe aceeași scena cu Mazăre care vine cu minore închiriate?”.
 
În declaraţia politică, senatorul Christian Gigi Chiru arată că „Lansarea candidaturii lui Victor Ponta este o nefericită întoarcere în timp. Evenimentul de pe 20 septembrie, programat de ziua <<conducătorului iubit>> al PSD, este nimic altceva decât o rememorare a vremurilor de mult apuse. (...) De această dată, Carn(mazăr)avalul din Mamaia s-a mutat pe stadionul 23 August, un show care ne arată partea întunecată a comportamentului lui Ponta”.
 
Acesta a mai subliniat faptul că, „micul Pontaşescu din PSD, dragul nostru tovaraș, ne arată că acel tricou cu Che Guevara nu este o pură întamplare, iar prietenia sa strânsă cu şmecheraşi de talia lui Mazăre readuce România într-un moment critic al democrației. (...) Modelul de lideri Ponta-Mazăre compromit generația lor, compromit valorile democraţiei în ochii aliaților noștri din Vest”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii