Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatoarea PNL Doina Anca Tudor a fost reţinută

ro

25 Feb, 2016 15:30 1988 Marime text
 
Doina Anca Tudor a fost reţinută astăzi de procurorii DNA pentru 24 de ore. Ea a ajuns la DNA, pentru a fi audiată în dosarul în care este acuzată de complicitate la luare de mită. Practic, ea putea fi reţinută şi arestată, deoarece aşa au decis ieri senatorii prin vot în plen. Votul a fost unul strâns, senatoarei lipsindu-i foarte puţin pentru a scăpa de măsurile cerute de procurori. La finalul şedinţei de ieri, senatoarea a declarat că se aştepta la acest rezultat.
 

"Da, cinstită să fiu, mă așteptam și ați văzut și ce declarații am făcut în plen, nu am obligat colegii cu nimic, fiecare a votat cum a crezut sau cum, probabil, sunt indicațiile. Mă așteptam și sunt pregătită, nu am niciun fel de problemă", a afirmat Doina Anca Tudor.

 
DNA o acuză pe senatoare că, în perioada martie-mai 2013, l-a ajutat în mod direct pe fostul ei soţ Daniel Tudor să primească suma de 200.000 de euro (dintr-un total de 300.000 de euro primită de acesta), pentru ca el, în calitate de președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, să favorizeze o firmă de asigurări care făcuse obiectul unor activități de control. Ea se apără afirmând că era în proces de despărţire cu fostul ei soţ şi, mai mult în perioada respectivă nici măcar nu se afla în ţară. Stenogramele Senatului o contrazic însă, cel puţin pentru o parte a perioadei invocate de procurori.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii