Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:21 18 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Seminarii de creaţie pentru viitori jurnalişti la Universitatea „Andrei Şaguna”

ro

20 Jan, 2014 11:01 660 Marime text
Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” a demarat a doua ediţie a programului „Seminarii de creaţie pentru viitori jurnalişti”, care se adresează elevilor din liceele constănţene.

Programul constă într-un ciclu de ateliere de creaţie, dedicate tuturor ariilor jurnalismului, la care pot participa elevii din toate liceele, îndrumaţi de profesorii lor sau din proprie iniţiativă. Cadrele didactice ale Universităţii „Andrei Şaguna” le transmit elevilor elementele de bază ale acestei profesii de vocaţie, în demersul de a crea o punte între învăţământul liceal şi cel universitar şi de a detecta şi stimula abilităţi şi talente speciale.

Atelierele sunt programate atât dimineaţa, de la ora 10.00, cât şi după amiaza, de la ora 15.00, pentru a oferi posibilitatea de a participa tuturor elevilor constănţeni, fără să interfereze cu orarul obişnuit al liceelor. La prima etapă, care s-a desfăşurat ieri, au participat elevi ai Colegiului de Arte „Regina Maria”, ai Colegiului Economic „Carol I” şi ai Colegiului Tehnic „Tomis”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii