Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar. Serviciul Anticorupţie „vine” la Universitatea Ovidius din Constanţa

ro

08 Dec, 2017 14:24 1889 Marime text
Cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție, sărbătorită anual la data de 9 decembrie, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) prin Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Constanța, în parteneriat cu Universitatea „OVIDIUS” din Constanța, organizează a doua ediţie a sesiunii de comunicări ştiinţifice - „Etica şi integritatea în societatea românească”, dar şi prima ediţie a concursului de dezbateri şi oratorie ”Etică şi integritate: OVIDIUS dezbate”.  
Evenimentele vor avea loc în Municipiul Constanţa, la Universitatea „Ovidius”, în Campus Corp A, la sala Senatului, în zilele de 11 şi 12 decembrie 2017, începând cu orele 10.00.
Evenimentele își propun responsabilizarea mediului academic constănţean, în sensul încurajării luării de atitudine și sesizării autorităților în domeniu, ori de câte se ia la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție.
Ca principal canal de comunicare cu publicul, D.G.A. pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie – linia gratuită TelVerde Anticorupţie 0800.806.806.  Cetăţenii judeţului Constanţa pot sesiza astfel de fapte și prin e-mail la adresa:constanta.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene, situat pe Aleea Zmeurei nr. 3, telefon/fax 0241647495.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii