Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar al Cluburilor Studenţeşti Liberale organizat la Constanţa

ro

16 Mar, 2015 17:13 983 Marime text
Filiala Constanța a Cluburilor Studențești Liberale a organizat sâmbătă seminarul cu titlul ,,Public Speaking" adresat tinerilor liberali, cu scopul de a completa şi aprofunda noţiunile fundamentale ale acestora în domeniul comunicării publice.
Acţiunea a debutat cu intervenţia prof. univ. dr. Enache Tuşa, care le-a vorbit tinerilor participanţi despre importanţa rostirii unui discurs, prezentând greşelile, soluţiile şi tacticile prin care o persoană îşi poate învinge teama de a vorbi în public.

Atât studenţii liberali, cât şi restul inviţatilor, au reuşit să înţeleagă mai bine impedimentele care pot surveni în timpul unui discurs public, dar şi posibilităţile de diminuare a acestora. „Scopul seminarului a fost de a oferi tinerilor un curs de oratorie. Ideile prezentate s-au axat pe înţelegerea mesajului ce trebuie transmis, în mod clar şi concis, pentru a putea fi receptat corect de către interlocutori”, a precizat moderatorul seminarului Anca Raluca Toroipan.

Alături de tinerii din organizaţiile TNL Constanţa şi CSL Constanţa, la eveniment  a luat parte preşedintele Filialei PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii