Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semifinala Rompetrol Racing Challenge la Constanta

ro

04 Aug, 2010 20:24 1474 Marime text

Sâmbăta aceasta, pasionatii motorsportului sunt aşteptaţi la startul primei semifinale Rompetrol Racing Challenge la City Park Mall. Pe data de 2 august, pe website-ul competiţiei, www.rompetrolracing.ro, a fost publicată lista oficială a celor 30 de concurenţi care vor merge la Constanţa pentru prima semifinală.

Cei 30 de participanţi vor fi evaluaţi de-a lungul unor probe psihologice şi de îndemânare, prin care trebuie să treacă orice pilot de raliuri, la nivel de profesionişti. Pe baza rezultatelor obţinute, vor fi selectaţi cei mai buni 10 concurenţi, urmând ca aceştia să concureze pe data de 7 august, pe circuitul special amenajat la City Park Mall.

Semifinala de la Constanţa va începe la ora 15:00 şi va include manşe în care concurenţii vor încerca să obţină cel mai bun timp pe circuit pentru a se califica în Finala de la Bucureşti, demonstraţii ale piloţilor Napoca Rally Academy, care vor avea ca şi copiloţi spectatori aleşi prin tragere la sorţi din rândul celor prezenţi la eveniment. Finalul cursei va fi marcat prin festivitatea de premiere şi un concert „Dragoş Moştenescu playing Elton John", în deschiderea căruia va cânta Andreea Bănică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii