Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful trupelor speciale din Vaslui, condamnat la închisoare

ro

05 Mar, 2015 20:02 869 Marime text
Comandantul „mascaților” de la DPIR Vaslui, Grișa Mititelu, a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru „beție nerecunoscută”, dar instanța amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani. Acum un an i-a zis unui tânăr să-și bage telefonul în fund, scrie evz.ro.
 
Această pedeapsă i-a fost aplicată pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice. Reamintim că polițistul a accidentat, pe decembrie anul trecut, o tânără pe trecerea de pietoni, iar martorii au susținut că era băut. La acel moment nu a vrut să sufle în aparatul etilotest, după ce a făcut circ cu polițiștii de la circulație.

Curios este că nici astăzi tânăra accidentată nu a fost identificată de politisti, informează vrn.ro. Pe acest mic artificiu s-a bazat șeful „mascaților”, dar nu s-a mai putut mușamaliza nimic, fiindcă subiectul ajunsese deja la presă. Acesta nu este la primul scandal. În timpul protestelor de la Pungești, acesta a avut o altercație cu realizatorul TV, în fața sediului IPJ Vaslui, Oreste Teodorescu.

Și atunci s-a dovedit că era sub influența băuturilor alcoolice, dar șefii acestuia l-au acoperit, motivând că tocmai își terminase programul. Compartamentul violent și persiflant al lui Grișa Mititelu s-a văzut tot la Pungești, când i-a sugerat unui tânăr să-și bage telefonul în fund, enervat că acesta filma accesele sale de furie.

Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii