Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, în vizită de lucru în Ungaria

ro

17 Jul, 2017 17:04 2386 Marime text
Șeful Poliției Române a avut, săptămâna trecută, la Budapesta, o întrevedere oficială cu ministrul de interne al Republicii Ungaria și șeful Poliţiei Naţionale Ungare.

Chestor principal de politie Bogdan Despescu, inspector general al Poliției Române a efectuat, săptămâna trecută, o vizită de lucru în Ungaria, la invitația generalului locotenent de poliţie Karoly Papp, inspector general al Poliţiei Naţionale Ungare.

În cadrul vizitei, oficialul român a avut o întrevedere cu ministrul de interne al Republicii Ungare, Pinter Sandor, care a mulțumit delegației române pentru vizita efecutată la Budapesta și pentru excelenta cooperare existentă între cele doua poliții naționale, transmițând, totodată, salutul său cordial Carmen Daniela DAN, Ministrul Afacerilor Interne din Romania.

Pe agenda discuțiilor au fost teme de interes comun pentru colaborarea internațională între cele doua poliții naționale, respectiv combaterea criminalitatii organizate, migrație ilegală, siguranta traficului rutier si combaterea criminalității itinerante.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii