Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În timp ce-şi exercită mandatul Șeful Consiliului Județean Iași joacă… într-un film

ro

10 Jul, 2015 13:33 973 Marime text
Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, l-a înlocuit în urmă cu aproximativ o lună, pe fostul preşedinte Horea Uioreanu, arestat pentru corupţie. Dar asta nu este singura mișcare tactică făcută de Seplecan. El are rolul principal în lungmetrajul ”Pălăria”, care va fi lansat în această toamnă. Personajul pe care îl interpretează este un agent al siguranţei statului din anii '40. Încântat de rol, Seplecan a susținut că actoria nu îi va afecta munca de la Consiliul Judeţean. Deşi a terminat Facultatea de Drept, şeful Consiliului Judeţean Cluj spune că actoria i se potriveşte foarte bine și speră că pelicula va fi un succes ”şi nu unul judeţean, ci unul naţional sau cel puţin internaţional".
Preşedintele Consiliului Judeţean a fost ales în rolul principal în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu omul de afaceri clujean Adrian Muntean, regizorul filmului. Atunci i-a împărtăşit dorinţa lui din copilărie, de a juca într-un film. A urmat o singură probă, care l-a convins pe regizor.
Nu toţi colegii din Consiliul Judeţean apreciază gestul şefului lor, de a juca într-un film.  Unul dintre consilieri judeţeni afirmă că o persoană aflată într-o asemenea funcţie trebuie să fie în slujba cetăţeanului 24/24, iar Consiliul Judeţean are nişte probleme foarte stringente şi foarte concrete de rezolvat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii