Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful adjunct al ITM Cluj acuzat că ar fi înotat în pielea goală în fața a zeci de copii

ro

19 Oct, 2015 23:48 1875 Marime text
 
Șeful adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, Emilian Roșca, ar fi fost dus încătușat la sediul Secției lV de Poliție, din Cluj Napoca.
 
Roșca este acuzat că, în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce se afla la piscina acoperită a Universității Babeș Bolyai, din incinta Parcului Iuliu Hațieganu s-a dezbrăcat la piele goală și a început să sară în bazin, deși în jur se aflau zeci de persoane, adulți și copii, potrivit româniatv.net.
 
„Am chemat poliția pentru că umbla dezbrăcat. A ieșit din apă și umbla dezbrăcat. Erau femei și copii și au început să se agite. Salvamarul a vrut să îi dea un prosop și nu a vrut. Atunci a chemat poliția, când a început să devină violent. L-am condus la vestiar și de acolo a fugit. S-a împins cu colegul și dezbrăcat a ieșit afară din clădire și a fost prins în parc”, a povestit un angajat al piscinei UBB, potrivit evz.ro.
 
Angajatul a fost martor la întreaga scenă și a mai susținut că polițiștii l-au prins cu greu după ce au fugit prin parcul central mai multe sute de metri, conform aceleiași surse. 



Sursa foto: tion.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 20 Oct, 2015 09:33 Acest om de vreo 1, 9 m inaltime, a atacat din senin , gol fiind, doua fete pe marginea bazinului , pe una a prins-o si a inceput sa o bruscheze ; un barbat a salvat-o aruncandu-l pe agresor in bazin unde a fost tinut mai mult timp de catre salvamar ajutat de acel barbat... Deci nu e vorba de un exhibitionist care facea sarituri in bazin ci de un agresor instabil psihic care a pus in pericol femei si copii . A fost capturat de politie in incinta parcului sportiv Iuliu Hatieganu nu a parcului central si a fost dus cu salvarea la psihiatrie...