Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Şase directori, demişi. Printre ei, şefii Poliției Locale Constanța, Ionuț Pripiși și Daniel Bratu

ro

27 Jun, 2016 14:56 10084 Marime text
Șefii Poliției Locale Constanța, Ionuț Pripiși și Daniel Bratu au fost demiși.

Alte patru persoane au fost demise de primarul Constanței: Mădălina Laciu - Servicii Publice, Aurora Trașcă - Servicii Publice și Liviu Pătrașcu - Organizări Evenimente şi Sânziana Ene - şef Serviciul Agenţi Economici.

Vom reveni

UPDATE, ora 15.50:


Decebal Făgădău a organizat o conferință de presă în care a anunțat măsurile ce țin de transparență și luptă anticorupție. Edilul a anunțat că toate contractele vor fi puse pe site. Vom înființa și un TelVerde unde cetățenii să semnaleze orice act de corupție ce are legătură cu municipalitatea.
 

”Mă interesează să avem o echipă, să ridicăm standardele în orașul nostru. De aceea am anunțat două seturi de măsuri. Încetează colaborarea cy Mădălina Lascu, Aurora Trașcă, Ionuț Pripiși, Daniel și Liviu Pătrașcu. De asemenea, Jenica Munteanu, Cristina Itoafă, Dezideriu Dudaș și Mihaela Nache sunt pe lista gri. Așteptăm să își schimbe comportamentul. Ultima se ocupă de coordonarea Poliției locale în stațiunea Mamaia. În momentul în care pleci la drum, o faci cu o echipă. Nu fac publice decuiziile pentru fiecare în parte”, a spus primarul.

 
De asemenea, edilul a mai precizat că Georgiana Gospodaru se va întoarce pe funcția deținută anterior. De îndată ce se încheie formalitățile vor fi numiți și conducători interimari. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gheorghe 27 Jun, 2016 18:22 Unde sunt bordurile din granit in forte buna stare vechi de 100 ani? sau piatra cubica scoasa de pe Sos Mangaliei si depep Mircea ?astea trebuiau sa fie in inventarul mijloace fixe ale primariei la fel ca si linia de contact din cupru si sinele de tramvai ! cine raspunde la intrebarea asta