Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţele CNA vor fi transmise în direct pe pagina de internet a instituţiei

ro

04 Aug, 2016 09:14 1341 Marime text
Ședințele Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) sunt transmise în direct, de astăzi, pe pagina de internet a instituției.
 
„Începând de astăzi, 4 august, ședințele Consiliului Național al Audiovizualului sunt transmise în regim 'direct', pe pagina oficială a CNA (http://www.cna.ro/stream/stream.html). Promisiunea pe care am făcut-o publicului și radiodifuzorilor în ceea ce privește transparentizarea activității Consiliului s-a concretizat prin implementarea unui sistem de transmisiune online a ședințelor publice ale Consiliului. Consider că este o realizare importantă, un gest de altfel firesc din partea unei instituții publice, cu atât mai mult cu cât demersurile mele au fost inițiate într-un context în care membri ai Consiliului se simțeau deranjați chiar și de simpla prezență a fotografilor. Nu am renunțat la proiectul meu nici la presiunile actualului președinte al CNA care, anul trecut, distrugea camera de filmat cu care am realizat primele transmisiuni", a spus Jucan, membru CNA.
 
De asemenea, transmisiunea poate fi recepționată și de pe telefon sau tabletă. Un alt aspect important este posibilitatea de a arhiva înregistrările ședințelor, sistemul permițând o stocare de până la trei ani, fără a fi nevoie de suplimentarea memoriei, a mai spus Jucan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii