Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința CSAT – Dezbateri pe situația din sănătate şi stadiul „Proiectului - unitățile 3 și 4 de la CNE Cernavodă”

ro

27 May, 2016 12:36 1710 Marime text
Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării a început astăzi la Palatul Cotroceni. În cadrul întrevederii se discută despre situația actuală a sistemului de sănătate. Această ședință este condusă de președintele CSAT, Klaus Iohannis.
 
Conform datelor furnizate de Administrația Prezidențială, pe ordinea de zi sunt incluse subiecte referitoare la activitatea desfășurată de Serviciul Român de Informații în anul 2015 și principalele obiective pentru anul 2016, precum și situația actuală a sistemului de sănătate publică - infecțiile intraspitalicești ca vulnerabilitate a sectorului medical cu impact asupra securității naționale.
 
Subiectele din CSAT mai vizează strategia militară a României, programul privind transformarea, dezvoltarea și înzestrarea Armatei României până în anul 2026 și în perspectivă, stadiul îndeplinirii obiectivelor și priorităților MApN, stabilite prin Directiva de planificare a apărării, în anul 2015, forțele armate ale țării noastre care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, în anul 2017, mandatul României la Summitul NATO 2016 de la Varșovia, stadiul și evoluția Proiectului unitățile 3 și 4 de la CNE Cernavodă.
 
În cadrul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii