Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Şedinţă cu scântei a Consiliului Local Constanţa. Nemulţumiri vizavi de microbuzele maxi-taxi (galerie foto)

ro

31 Jan, 2017 11:30 4285 Marime text

De câteva minute, şedinţa consilierilor locali din Constanţa a început. Pe ordinea de zi au fost introduse 33 de proiecte de hotărâre, la care s-au adăugat încă două puncte suplimentare. 

La şedinţa de astăzi au fost prezenţi 26 de consilieri locali. 

Conisilierul local Romeo Rizeanu a solicitat primarului Decebal Făgădău un raport pentru şedinţa următoare, în care să fie prezentate situaţia economică şi cea socială a municipiului.

UPDATE 11.45 
În sala de şedinţă se află şi tânăra care a postat, zilele trecute, pe o reţea de socializare, un mesaj în care îşi exprimă nemulţumirea vizavi de serviciile oferite firmele care se ocupă de transportul călătorilor în regim maxi-taxi.  Spiritele sunt agitate în sală. 

Proiectul numărul 12, cel privind redenumirea străzii Dianei în strada Gheorghe Dumitraşcu, a fost retras de pe ordinea de zi, pentru că nu a obţinut încă avizul Prefecturii Constanţa, şi va fi supus votului într-o şedinţă ulterioară. 

UPDATE 11.55
Se va trece la stabilirea componenţei Consiliului de Administraţie a SC Confort Urban. Procedura constă în votul prin intermediul buletineleor de vot.  Cei patru membri provizorii propuşi şi votaţi sunt Claudiu Rădulescu, Marcela Mariana Frigioiu, Daniel Darea şi Elena Vlad​

Primarul Făgădău a vorbit, în cele din urmă, cu tânăra nemulţumită prezentă la întâlnirea consilierilor locali şi a invitat-o să discute despre acest subiect în biroul său. 

Tot astăzi, s-au votat şi proiectul de hotărâre  privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Confort Urban SRL şi proiectul privind stabilirea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului de reabilitare a Liceului Sportiv Nicolae Rotaru”.

Şedinţa Consiliului Local Constanţa s-a încheiat. Urmează ca primarul Decebal Făgădău să susţină o conferinţă de presă. Toate proiectele aflate pe ordinea de zi a întâlnirii au fost adoptate de aleşii municipali. 


Citeşte şi

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii