Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tentativă de lovitură de stat Secție de poliție din Erevan, ocupată de persoane înarmate

ro

17 Jul, 2016 12:08 1999 Marime text
Astăzi, indivizi înarmați au intrat într-o secție de poliție din capitala Armeniei, Erevan. Aceştia au luat ostatici un număr neprecizat de persoane, transmite Reuters. Au loc negocieri pentru rezolvarea situației în mod pașnic.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 1, ora 13.00

Persoanele înarmate cer demisia președintelui Armeniei Serj Sarkissian. Un polițist a murit și cel puțin două persoane au fost rănite, conform rt.com. Persoanele înarmate ar ţine prizonieri cel puţin șase oameni care se aflau în clădire în momentul atacului. Comandantul adjunct al Poliţiei naţionale, Valeri Osipian, a intrat să negocieze cu atacatorii şi ar fi fost luat și el ostatic.

Membrii unui grup numit „The Daredevils of Sassoun" au publicat un filmuleț pe Twitter în care invită cetățenii armeni să iasă în stradă pentru a-i susține.

„Dragi prieteni, cetățeni, întreaga națiune armeană: a început. Am recurs la acest gest pentru voi. Ieșiți în stradă. Cerem ca toți deținuții politici să fie eliberați - Jirayr Sefilian, Gevorg Safaryan, Valodia Avedisyan, Shant Haroutynyan și prietenii.

Armenia depinde de ieșirea voastră în stradă. Suntem toți o singură ființă și nu putem să te îndeplinim obiectivul singuri. Vă cerem să nu ne lăsați singuri în această chestiune pentru care ne punem viața în pericol”, a spus un membru al grupului, conform express.co.uk.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii