Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3 L-au luat pe Banias şi toţi parlamentarii s-au speriat, n-a mai trecut nimeni la USL

ro

29 May, 2011 20:25 1166 Marime text

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a comentat, sâmbătă, la Antena 3, scandalul din Vama Constanta şi interceptările din dosarul Banias-Mironescu, în care apar nume controversate, precum Elena Udrea şi Sorin Blejnar.

Deşi presa a vehiculat, în ultimele zile, că "doamna" din interceptări ar putea fi ministrul turismului, Elena Udrea, secretarul general al PSD evită să dea un nume, însă susţine că "doamna" la care fac referire stenogramele este, cu siguranţă, o membră importantă a PDL.

"Doamna aceea este o doamnă cu foarte mare putere, sigur o doamnă din interiorul PDL-ului. Habar n-am însă cine e, poate fi Elena Udrea, poate fi Anca Boagiu. Oricum, într-o ţară normală, o doamnă normală sesizează Parchetul când primeşte o astfel de sesizare. Deci doamna nu e chiar atât de doamnă", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Referitor la zvonurile potrivit cărora mai mulţi parlamentari PDL, printre care şi Mircea Banias, ar fi urmat să treacă la USL, opoziţia formând în felul acesta majoritatea parlamentară, secretarul general al PSD a subliniat:

"Nu pot să nu mă gândesc însă la coincidenţa că scandalul a venit după anunţul USL-ului, un anunţ greşit din punctul meu de vedere, că mai mulţi parlamentari PDL vor trece la USL. L-au luat pe Banias şi toţi parlamentarii s-au speriat, n-a mai trecut nimeni la USL. Urmărirea penală pe numele lui Banias i-a speriat pe toti, o fi coincidenţă?".

Liviu Dragnea a criticat lipsa de reacţie a preşedintelui Băsescu şi a a afirmat că în vămi există o reţea clientelară de tip mafiot.

"E o dovadă că trăim într-un stat aşezat mafiot: există o mafie locală, regională, există o mafie totală".

"N-am văzut la Băsescu o reacţie pe măsură, pentru că şi în dosarul ăsta, la fel ca în alte dosare, apar legături cu familia dumnealui. Fratele său, Mircea Băsescu, şi fiica acestuia, Raluca, sunt direct implicaţi. Acesta este un lucru foarte grav, de-aia nu ne primesc în Schengen. Portul Constanţa este bulevard de contrabandă şi nu vorbesc doar de mărfuri, ci şi de droguri", a acuzat Dragnea.

Sursa: http://www.cotidianul.ro

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii