Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat în MAI l-a instalat în funcţia de prefect al judeţului Tulcea pe Iordan Alexandru-Cristian

ro

21 Oct, 2016 13:39 2640 Marime text
Irina Alexe, secretar de stat în MAI, l-a instalat astăzi în funcţia de prefect al judeţului Tulcea pe Iordan Alexandru-Cristian, care exercită cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de prefect al județului Tulcea.

Anterior numirii în funcția de prefect, Iordan Alexandru-Cristian a ocupat funcția publică de inspector de muncă la Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea. Fostul prefect al judeţului Tulcea, Bădiţă Marin, a îndeplinit condiţiile privind vârsta de pensionare.

Tot astăzi, în funcția de prefect al județului Vaslui va fi instalat Bogdan Isabel, care va exercita această funcție publică cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii.

Bogdan Isabel a ocupat, până în prezent, funcția publică de director executiv al Casei Județene de Pensii Vaslui. Funcția de prefect al județului Vaslui s-a vacantat după ce fostul prefect, Daniel Olteanu, a fost eliberat din funcție, în urma notificării adresate Guvernului României la sfârșitul lunii septembrie 2016, motivată de intenția de a candida la alegerile parlamentare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii