Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Sebastian Ghiță, acuzat de complicitate la spălare de bani

ro

06 Sep, 2016 20:27 1656 Marime text
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile față de deputatul Sebastian Ghiță, acuzat de complicitate la săvârșirea infracțiunii de spălare de bani.
 
În același dosar este urmărit penal sub control judiciar și fostul premier Victor Ponta, acuzat de folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la infracțiunea de spălare de bani.

Procurorii spun că Ponta, în calitatea sa de președinte al unui partid, și-a folosit autoritatea pentru ca Sebastian Ghiță să fie desemnat drept candidat într-un colegiu electoral în care formațiunea sa să aibă certitudinea că va obține mandatul pentru care se candida.
 
UPDATE 1, ora 21.30

Ghiță a spus, în această seară, după ce procurorii DNA Ploiești i-au interzis, prin ordonanță, să facă declarații cu privire la noul dosar în care este urmărit penal alături de Victor Ponta, că îi va contacta pe liderii partidelor parlamentare pentru ca această problemă a interzicerii comunicării unui cetățean să ajungă în Parlament.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii