Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kickboxing Sebastian Ciobanu, lăudat, deși a pierdut confruntarea cu turcul Saki

ro

18 Apr, 2015 08:05 1889 Marime text
 
Luptătorul român Sebastian Ciobanu a pierdut la decizie confruntarea cu campionul mondial Gokhan Saki în cadrul unui eveniment care a avut loc ieri seară, la Dubai, însă evoluția sa a fost aplaudată la scenă deschisă și a fost lăudat chiar de oponentul său, informează Agerpres.

Numărat în primul minut din prima repriză după un croșeu de stânga, Ciobanu și-a revenit și a punctat mai mult în runda a doua, câștigând pe foile de arbitraj ale judecătorilor. La finalul celor trei runde, turcul a fost declarat învingător la decizie unanimă, însă a ținut să îl laude pe român și chiar l-a purtat pe brațe. A fost al 82-lea succes din cariera lui Saki, turcul având până acum o rată a KO-urilor de aproape 70%.

„M-a surprins sincer să fiu, mai ales că vin după o perioadă de pauză. Sebastian a luptat incredibil, e un sportiv de viitor, a demonstrat că locul său e în elită", a spus Saki, cel care obținuse ultimele cinci victorii înainte de limită, cu Raoumaru, Anderson Silva, Daniel Ghiță, Nathan Corbett și Tyrone Spong, potrivit Agerpres.

„Sunt onorat că am putut să lupt împotriva celui mai bun kickboxer din lume, dar îmi pare rău că nu am reușit mai mult", a spus Sebastian Ciobanu (30 ani), încurajat de la colț de colegul său de sală, Cătălin Moroșanu.

Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii