Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se vor putea scoate buletine si in Cumpana si Valu Serviciul comunitar de evidenta a persoanei din Valu lui Traian, pe ordinea de zi a sedintei CJC

ro

10 Jul, 2010 17:24 1707 Marime text

În şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa de joi, se vor supune hotărârii aleşilor judeţeni şi două proiecte de hotărâre privind modificarea arondării actuale a unităţilor administrativ-teritoriale la serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanei.

Astfel, comunele Cumpăna şi Valui lui Traian vor avea servicii pulice comunitare locale proprii de evidenţă a persoanei. Practic, serviciul public comunitar de evidenţă a persoanei din Cumpăna se va desprinde de cel de la Constanţa, iar cel din Valu lui Traian, de cel al oraşului Murfatlar. Cu alte cuvinte, locuitorii celor două comune vor putea să-şi facă buletinele în localitatea lor, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la Constanţa sau Murfatlar. Precizăm că iniţiativa înfiinţării unui astfel de serviciu la Valu lui Traian a existat încă din 2009, însă proiectul de hotărâre nu a fost introdus pe ordinea de zi. În momentul de faţă există şi un proces pe rolul instanţei constănţene, iniţiat de către consilierul judeţean PDL Adrian Gheorghiţă, care a apelat la Tribunal pentru a obliga CJC să supună la vot înfiinţarea unui astfel de serviciu de evidenţă a persoanei şi în Valu lui Traian. Se pare însă, că nu va mai fi nevoie ca instanţa să se pronunţe în acest caz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii