Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se redeschide un renumit club din Constanța

ro

09 Oct, 2016 11:40 3382 Marime text
Clubul Goblin din Constanța anunță că își redeschide porțile pentru clienți pe data de 15 octombrie. Evenimentul va fi marcat de o super petrecere, promit organizatorii, unde atmosfera rece de toamnă va fi încinsă de DJ Oldskull din București și Mr. Evilmust din Constanța.
 
Distracția începe la ora 22:00 și va continua până la răsăritul soarelui. Intrarea este liberă, însă accesul este permis numai persoanelor care au împlinit 18 ani.
 
Localul și-a schimbat și locația. De acum, Goblin se află pe bulevardul Mamaia, nr. 155 din Constanța (fostul club Megalos).
 
Reamintim faptul că, la Constanța, clubul Goblin s-a închis în urma cu aproximativ un an, în perioada ulterioară tragediei provocate de incendiul din Colectiv. La acea vreme, controalele ISU au pus lacătul pe ușile mai multor cluburi din România, care nu respectau condițiile impuse de pompieri pentru evacuarea în siguranță a clienților și personalului în cazul unei situații de urgență.
 
Reprezentații clubului Goblin din Constanța au reiterat însă faptul că nu acesta a fost motivul pentru care localul și-a suspendat temporar activitatea și au invocat chestiuni legate de formalități administrative.
 
La nici o lună mai târziu, deținătorii clubului au cerut în instanță insolvența firmei, cerere admisă de magistrați.
 
Chiar și acum, la Registrul Comerțului, firma figurează ca aflându-se în faliment.
 
SC Goblin Club SRL din Constanța aparține fraților Alexandru Beizadea și Constantin Beizadea, cunoscut ca membru al unor trupe de rock din Constanța. Administrator al firmei, în calitate de lichidator judiciar este Mihaela Drăgușin.
 
Citește și...
Cererea de insolvenţă formulată de SC Goblin Club SRL a fost admisă de Tribunalul Constanța 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii