Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se opreşte apa în municipiul Constanţa. Ce consumatori sunt afectaţi

ro

27 Jun, 2017 10:48 4091 Marime text
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuţie apă, cu diametrul de 250 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, pe porţiunea dintre restaurantul Portofino şi PECO OMV, RAJA Constanţa va întrerupe furnizarea de apă în seara de joi, 29 iunie, ora 23.00, până vineri, 30 iunie, ora 10.00.

Vor fi afectaţi de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Aurel Vlaicu, Alexandru Lăpuşneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctul Termic 142, precum şi Satul de Vacanţă - Complex Dobrogea, Peco OMV şi Baza Sportivă a Universităţii Ovidius.

De asemenea, vor avea apă cu presiuni reduse consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Dispensarului, Al. Lăpuşneanu, Suceava, aleea Lotus, Cişmelei, Dispensarului, precum şi cei alimentaţi din Punctul Termic 140.  

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al RAJA Constanţa.

În acelaşi timp, a trimis şi RADET Constanţa o informare, în care se menţionează: „SC RAJA SA, furnizorul de apă rece, a comunicat întreruperea furnizării apei reci, în data de 29.06.2017, ora 23.00, până în data de 30.06.2017, ora 10.00, la punctul termic nr. 142. În consecinţă, în lipsa apei reci, se opresc instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: b-dul. Aurel Vlaicu, b-dul. Alexandru Lăpuşneanu, str. Dispensarului, zona Complex Cireşica. Până la remedierea avariei de catre SC RAJA SA, nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru informaţii suplimentare, clienţii nostri pot suna la Dispeceratul SC RAJA SA Constanţa, la numărul de telefon 0241.664.444, care funcţioneaza non stop. Ne cerem scuze consumatorilor noştri pentru acest disconfort“.   
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii