Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se naşte "Partidul Colectiv"!

ro

06 Nov, 2015 16:55 1590 Marime text
Un nou partid politic - "Partidul Colectiv" - este în curs de organizare la Timişoara. Iniţiatorul său, Cosmin Mirişan, este un tânăr absolvent al Facultăţii de Drept, în vârstă de 28 de ani.
Mirişan este în prezent este manager general la o firmă de consultanţă din municipiu. El a declarat că formaţiunea politică se naşte "din nevoia oamenilor de a scăpa de corupţie": “Partidul Colectiv reprezintă reacţia oamenilor la umilinţele şi corupţia din ultimii 26 de ani din România, acest nume l-au ales oamenii şi este de înţeles de ce. Ideea are la bază nevoia oamenilor de a scăpa de corupţie, şi cum nu e foarte uşor de scăpat de corupţie şi de mafia politică, trebuie creată o entitate solidă, care măcar să pună o presiune constantă pe acest mediu viciat, dacă nu chiar să vină cu candidaţi noi şi transparenţi din rândul cetăţenilor de rând sau din rândul elitelor care tocmai din cauza corupţiei au ales să nu se implice".
Tânărul a spus că partidul va fi o formaţiune politică în adevăratul sens al cuvântului şi că urmează o perioadă de organizare. Pe viitor, a adăugat acesta, cei care vor să formeze noul partid intenţionează să menţină presiunea pe clasa politică până se organizează, "iar dacă reuşim să punem pe picioare o formaţiune politică nouă şi transparentă, să îi îndepărtăm în mod democratic la alegeri".
Cosmin Mirişan a fost preşedintele organizaţiei de tineret al Partidului Conservator, a fost o perioadă membru PNL, iar de aproximativ un an s-a retras din viaţa politică.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Unu 06 Nov, 2015 18:27 La 28 de ani e deja la al 3 lea partid???