Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă la Constanța Prins fără permis, a încercat să mituiască polițistul și a fost arestat

ro

01 Jul, 2016 12:24 1508 Marime text
Un agent de poliție de la Ovidiu a refuzat o mită de 100 de euro și l-a dat pe individul care a încercat să-i dea banii pe mâna anticorupției. Un bărbat prins în timp ce conducea fără permis a încercat să scape de dosarul penal, mituindu-l pe polițist.

Potrivit surselor oficiale, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, agentul de poliţie a observat un autoturism condus de A.C., despre care cunoştea că nu posedă permis de conducere. Agentul de poliţie a pornit în urmărirea maşinii, care, la vederea polițistului, a accelerat.

Ca urmare a efectuării verificărilor specifice şi din declaraţiile unor martori oculari, autoturismul în cauză și conducătorul acestuia au fost depistaţi pe o stradă din localitatea Ovidiu, ocazie cu care acesta i-a oferit agentului de poliţie suma de 100 de euro pentru a nu lua măsurile legale împotriva sa.

„În data de 28.06.2016, poliţistul a formulat denunţ la Serviciul Județean Anticorupție Constanţa, denunț înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu procurorul de caz fiind organizată acţiunea de flagrant, în timp căreia A.C. a fost oferind agentului de poliţie suma de 400 de lei, în scopul de a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu“, au declarat reprezentanții Direcției Generale Anticorupție.

Individul care a încercat să-l mituiască pe polițist a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii