Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă la Constanța O primărie te învață cum să devii un bun antreprenor!

ro

15 Aug, 2013 08:28 2625 Marime text
Primăria Comunei Limanu în colaborare cu SC Romair Consulting și Fundația EuroAcademia efectuează înscrieri pentru un curs de competențe antreprenoriale. Acesta are o durată de 7 zile, fiind disponibile 28 locuri.

Cursul începe la data de 19 august în comuna Limanu. Cursul se adresează atât celor interesați să își deschidă o activitate independentă, cât și celorlalți care au o doză de curiozitate, susțin reprezentanții Primăriei comunei Limanu, într-un anunț publicat pe site-ul autorității locale.

Prin intermediul acestui curs se dorește dezvoltarea abilităților de comunicare și negociere, crearea propriului plan de afaceri și identificarea surselor de finanțare. Astfel că 30 ore sunt dedicate pregătirii teoretice și practice, iar șase ore pentru pregătirea în domeniul Sănătății și Securității în Muncă.
Participanții vor susține un examen de absolvire.

Condiții minime: vârsta minimă împlinită de 18 ani, maxim 64 ani, minim 8 clase, interes crescut față de propria dezvoltare, domiciliul în mediul rural (cel menționat pe cartea de identitate), să nu mai fi beneficiat de alt program de formare profesionala finanțat din fonduri publice sau comunitare

Conținutul dosarului de înscriere la curs: copie CI, copie certificat de naștere, copie diplomă de studii sau adeverință, adeverință medicală cu mențiunea „apt pentru formare profesională” și ai servi la „înscriere curs”, copie certificat de căsătorie (dacă este cazul – schimbarea numelui după căsătorie).

Persoanele interesate se pot adresa pentru informații la sediul administrativ din satul 2 Mai, comuna Limanu: tel.0241 85 82 04, persoană de contact Daniela Voicu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii