Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în România! UPDATE-Un adolescent de 14 ani a fost sechestrat de doi indivizi

ro

15 Feb, 2016 10:01 1460 Marime text
În localitatea Muntenii de Jos din județul Vaslui a avut loc un atac incredibil. Băiatul de 14 ani al unuia dintre directorii unei companii deţinute de Adrian Porumboiu a fost găsit de mama lui legat şi cu gura acoperită, iar întreaga casă răvăşită.
 
Femeia a chemat imediat poliţia şi a reclamat că lipsesc din casă mai multe bunuri. Băiatul le-a spus autorităţilor că atacatorii l-au prins şi l-au legat. Adolescentul a afirmat că atacatorii vorbeau într-o limbă străină.

În urma verificărilor, poliţiştii au constat că din casă nu lipsea nimic. Băiatul le-ar fi spus ulterior că cei doi intruşi au căutat prin acte şi prin calculatoare.

Ancheta continuă. Cercetările în acest caz sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui.

UPDATE, ora 10.06:


Locuinţa directoarei Rodica Oltei, de la firma care a preluat o parte din afacerile lui Adrian Porumboiu, ar fost luată cu asalt de doi indivizi mascaţi. Cei doi indivizi au răscolit întreaga casă preţ de trei ore, dar nu au luat decât 25 de lei aflaţi într-o bombonierã.

Culmea este că cei doi indivizi ar fi fost observaţi de un vecin, după ce au ieşit din vilă, dar nu a alertat pe nimeni, pentru că a crezut că sunt procurori DNA!?

Anchetatorii iau în calcul şi varianta înscenării unei tâlhării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii