Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în România! Scandal după un concurs de dans la bară pentru fetițe

ro

11 Sep, 2016 16:40 3289 Marime text
Este scandal, după concursul de dans la bară cu copii de vârste între 6 și 12 ani, în România, informează Antena 3.

Alianța părinților din România se arată scandalizată că fete minore, de șase ani, dansează la bară și spun că este un experiment grotesc care distruge copilăria minorelor.

Circa 115 ONG-uri au semnai o peteție pe care spun că o vor adresa primarului general al Capitalei, ministrului Educației și altor instituții.
De cealaltă parte, organizatorii spun că ei au acordul părinților pentru dansul la bară al fetițelor și susțin că e păcat că, la noi, acest sport este privit ca în urmă cu 60 de ani.

”Ambii părinți ai copiilor au semnat că sunt de acord să practice acest sport, să le fie făcut fotografii copiilor, să fie postat pe Facebook și Youtube”, a declarat Nadia Buduruși, organizator, pentru jurnaliştii Antena 3

Cât privește reacția părinților referitor la sportul pe care îl practică fetițele minore, organizatoarea s-a arătat dezamăgită.

”E păcat că la noi în țară e privit acest sport ca acum 60 de ani. E gimnastică verticală, se execută un șpagat pe verticală. Îmi pare rău că lumea nu vede acest sport așa cum e și îl privește ca pe un dans la bară”, a replicat organizatoarea Nadia Buduruși.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii