Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se împlinesc 26 de ani de la moartea lui Arsenie Boca Peste o sută de jandarmi vor asigura ordinea la Prislop

ro

27 Nov, 2015 22:21 2140 Marime text
Peste o sută de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor asigura ordinea la Mănăstirea Prislop, mâine, când se împlinesc 26 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca, conform unui comunicat transmis de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara.

„Pe calea de acces către Mănăstirea Prislop vor acţiona, pentru fluidizarea circulaţiei, mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere. În acest sens, poliţiştii recomandă şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor de circulaţie şi să parcheze autovehiculele în afara şoselei pentru a nu obstrucţiona traficul rutier sau accesul autospecialelor de intervenţie ale forţelor de ordine, să circule prudent cu viteză adaptată condiţiilor meteo, să păstreze o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculele care circulă în faţă, în special în mersul în coloană, iar pietonii să meargă cât mai aproape de marginea şoselei”, potrivit sursei citate.

Autorităţile judeţene din Hunedoara se aşteaptă ca, la acest sfârşit de săptămână, la Mănăstirea Prislop să vină zeci de mii de pelerini. Anul trecut, peste 40.000 de credincioşi s-au rugat, timp de două zile la mormântul părintelui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop.
 
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii