Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se face bilanțul în Forțele Navale. Cine și unde a participat și ce s-a constatat

ro

11 Feb, 2016 01:17 2023 Marime text
 
Este început de an și toate unităţile din compunerea Forţelor Navale şi-au prezentat, în faţa superiorilor, analiza îndeplinirii obiectivelor stabilite pentru anul 2015, dificultăţile întâmpinate şi proiecţia realizării ţintelor de capabilităţi pentru anul 2016.

Şeful Statului Major al Forţelor Navale, contraamiralul Dr. Alexandru Mîrșu, a participat la şedinţele de autoevaluare de la Comandamentul Flotei şi de la Comandamentul Bazei Logistice Navale „Pontica”, două mari structuri ale Forţelor Navale, care au în subordine peste 20 de unităţi de nave şi de structuri logistice.
Contraamiralii de flotilă Dan Hăulică şi Daniel Căpățînă, comandanţii celor două comandamente importante menţionate anterior, care coordonează activităţile unităţilor luptătoare şi de sprijin logistic din Forţele Navale Române, au prezentat aspectele pozitive şi negative cu care s-au confruntat pe parcursul anului 2015 în procesele de asigurare şi de dezvoltare a capacităţii de luptă a structurilor din subordine, precum şi proiecţia proceselor de instruire şi de asigurare a suportului logistic, în vederea realizării obiectivelor Forţelor Navale în anul 2016.
sursa text si foto:navy.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii