Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se fac percheziţii Mascaţii au descins în Bucureşti şi în 4 judeţe!

ro

28 Dec, 2015 09:16 1538 Marime text
În această dimineaţă, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează 10 percheziții, în municipiul București și județele Ilfov, Ialomița, Argeș și Prahova, pentru documentarea activități infracționale a membrilor unei grupări care, în perioada septembrie-decembrie a acestui an, ar fi săvârșit mai multe furturi din autovehicule și tâlhării.
 
Cei în cauză, 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, ar fi comis mai multe furturi de bunuri transportate în autotrenuri, în timpul deplasării, pe rutele de transport rutier, prin ruperea sigiliilor și tăierea prelatei vehiculului, precum și furturi din autoturisme, prin metoda înțepării anvelopei, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.
 
În cazul furturilor din autotrenuri, cei în cauză sunt bănuiți că ar fi încadrat, în trafic, cu propriile autoturisme, autovehiculul vizat, iar în mers, una dintre persoane ar fi urcat de pe capota autoturismului în autotren și ar fi sustras bunuri.
 
De asemenea, pentru a-și acoperi activitatea infracțională, cei în cauză ar fi oferit diverse sume de bani polițiștilor, aceștia refuzând mita.
 
Din investigații, a reieșit că faptele ar fi fost săvârșite în special în județul Ilfov, pe Drumul Național Centura Bucureștiului, dar și în județele Argeș și Ialomița.

Sursă foto: redesteptarea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii