Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se dorește aprobarea achiziționării a două mașini pentru Serviciul de Poliție Locală din Valu lui Traian (document)

ro

27 Jun, 2016 23:07 1865 Marime text
Consiliul Local al comunei Valu lui Traian este convocat în ședință extraordinară, joi, 30 iunie. Pe ordinea de zi sunt trecute nouă proiecte de hotărâre ce urmează a fi supuse votului de către aleșii locali.
 
Primul proiect de pe ordinea de zi se referă la modificarea și completarea anexei la HCL nr.17/15.01.2016 privind aprobarea proiectului de achiziții pe anul 2016, cu modificările și completările ulterioare. Un alt proiect privește modificarea și completarea HCL nr. 25/15.01.2016 privind aprobarea atribuirii directe a unor contracte de furnizare sau de servicii în cursul anului 2016, cu modificările şi completările ulterioare.
 
De asemenea, pe ordinea e zi se mai află un proiect privind aprobarea încredințării directe a contractului de achiziţie –„servicii de realizare PT și DDED Grădinița cu program prelungit Valea Seacă”.
 
Un alt proiect ce va fi dezbătut și supus votului de câtre consilierii locali din Valu lui Traian este acela referitor la aprobarea achiziționării în leasing a unui număr de două autoturisme pentru Serviciul de Poliție Locală.
 
Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost inițiate de către primarul Florin Mitroi.
 
Pentru a putea citi toate proiectele aflate pe ordinea de zi, accesați secțiunea „Documente”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii