Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţie PNL după reţinerea lui Oprescu „Se cere demisia primarului general, dacă acesta va fi arestat preventiv”

ro

06 Sep, 2015 13:29 1202 Marime text
 
Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi a declarat azi că se impune de urgenţă demisia lui Sorin Oprescu din funcţia de primar al Capitalei dacă acesta va fi arestat şi acuzaţiile împotriva lui vor fi confirmate de instanţă, informează romanialibera.ro.

„Este o situaţie tristă pentru imaginea Bucureştiului şi imaginea României. Pentru mine este de neînţeles cum de un primar general care are deja un consilier reţinut pentru fapte de corupţie se poate preta la astfel de gesturi. Dacă acuzaţiile care i se aduc vor fi confirmate de către instanţă şi se va lua o măsură care va însemna arest cred că se impune de urgenţă demisia dlui. Oprescu din funcţia de primar general al Capitalei. (...) Nu se poate continua cu situaţia de a rămâne în funcţie ca primar general o persoană care s-a pus într-o astfel de situaţie", a declarat Cristian Buşoi.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, afirmă, într-o postare pe contul său de Twitter, că edilul Capitalei, Sorin Oprescu, ar trebui să demisioneze.

„După reținerea lui S. Oprescu, soluția potrivită azi - demisia. Iar soluția potrivită în viitor - o administrație nouă, integră, liberală'', a scris Alina Gorghiu, astăzi pe Twitter.

Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii