Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere a treia suspendare a lui Traian Băsescu

ro

05 Sep, 2014 13:53 2088 Marime text
Liviu Dragnea a evitat să se pronunţe asupra posibilităţii suspendării lui Traian Băsescu din cauza speculatei sale implicări în stabilirea portofoliului din Comisia Europeană ce urmează să revină României. Dragnea a precizat totuşi că subiectul ar putea fi analizat în funcţie de decizia finală a preşedintelui desemnat al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.
 
Dragnea, despre a treia suspendare: După decizia lui Juncker, vedem în ce registru discutăm VIDEO "Nu cred că mă bănuiţi că am vreo teamă de Traian Băsescu şi nici de o nouă suspendare, numai că vreau să vorbesc acum despre asta. Aşteptăm şi eu şi premierul decizia preşedintelui Comisiei Europene şi vom vedea după asta în ce registru discutăm", a declarat vicepremierul la România TV.
 
Călin Popescu Tăriceanua  afirmat, ieri, că modul în care a acţionat preşedintele Traian Băsescu în chestiunea legată de desemnarea comisarului european din partea României impune suspendarea sa din funcţie. Tăriceanu intenţionează să discute această chestiune cu partidele reprezentate în Parlament.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii