Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se afla pe o terasă din Neptun când i-a fost furat telefonul mobil!

ro

13 Jul, 2016 13:32 2097 Marime text
Ieri, în jurul orei ora 02.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Neptun au fost sesizaţi de către un turist, din Bucureşti, despre faptul că, în timp ce se afla pe terasa unei staţiuni, o persoană necunoscută i-a sustras un telefon mobil, lăsat nesupravegheat pe o masă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii constănţeni au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Cernavodă, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Telefoanele mobile sunt mici că dimensiuni, uşor de furat, iar unele sunt foarte valoroase. De multe ori, pentru hoţi e mult mai avantajos să fure un telefon mobil valoros (iPhone 5S, 5C, Samsung Galaxy S5, HTC One M8) în timp ce victimele călătoresc cu mjloacele de transport în comun, în timp ce se află la restaurant/terasă/club/pub, pe stradă, obţinând apoi din vânzare cel puţin 1.000 lei, decât să spargă o locuinţa, să tâlhărească sau să spargă vreo maşină, întrucât aceste din urmă fapte penale au un grad ridicat de pericol social, pedepsele sunt mari, iar valoarea bunurilor astfel sustrase poate fi mai mică decât a unui Smartphone.

Oamenii constată că au rămas fără telefonul mobil în mijloacele de transport în comun, în taxi, la restaurant, la club, sau pur şi simplu pe stradă.

Cei care au trecut printr-o astfel de experienţă ştiu cât e de important să îţi recuperezi telefonul mobil, în acest fel existând şanse să fie recuperate şi datele salvate în telefon (numere, mesaje, fotografii, filmuleţe, notiţe, s.a.).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii