Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scoțienii constrânși să sărbătorească Sfântul Andrei pe Facebook cu steagul României

ro

30 Nov, 2015 21:19 1235 Marime text
 
În Scoția, utilizatorii de Facebook au avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Ei au aflat că astăzi în România se sărbătoreşte Sfântul Andrei, fără să aibă opţiunea de a alege steagul propriei ţări.
 
Aceștia au răspuns oarecum ironic şi puțin furioși când Facebook le-a sugerat să sărbătorească ziua de Sfântul Andrei, cu steagul României, a transmis BBC.
 
Rețeaua de socializare îi încurajează cei ce accesează site-ul să-şi schimbe statusul în zile cu evenimente la fel ca și în cazul zilelor de naștere sau de sărbători naţionale. Însă la ideea de steag, într-adevar opțiunea de a alege stegul țării fiecărui utilizator în parte era una bună în condițiile în care Sfântul Andrei este sărbătorit în România şi alte  câteva ţări ca Grecia, Rusia, Ucraina, Ucraina sau Polonia.
 
Mesajul #StAndrewsDay a fost foarte popular şi pe Twitter astăzi - mai bine de 16.000 de oameni l-au folosit în Marea Britanie în prima parte a zilei. Totuşi, scoţienii care voiau să trimită mesaj cu această ocazie pe Facebook nu au avut decât opţiunea de a alege steagul României, nu şi propriul steag, scriu cei de la BBC, notează știripesurse.ro.
 


Sursa foto: canaltech.com.br
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii