Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcolile ar putea rămâne închise mâine în Cernavodă Gheorghe Hânsă - „Dacă nu am interveni, nu s-ar circula. Situaţia este la limită”

ro

26 Jan, 2014 11:14 1715 Marime text
La sediul Primăriei oraşului Cernavodă tocmai ce s-a încheiat şedinţa Comandamentului de iarnă. Ninge de ieri, potrivit edilului Gheorghe Hânsă, iar „stratul de zăpada s-a depus, astfel încât să nu se poată circula”. „Dacă nu am interveni, nu s-ar circula. Situaţia este la limită. Vântul a viscolit zăpada, şi pe străzile pe care sunt fuioare de zăpadă sau mici nămeţi trebuie să mergem în continuu cu utilajele”, a spus şeful autorităţii locale. 

La această oră în Cernavodă intervin trei freze şi patru buldoexcavatoare. Utilajele au fost pe străzi şi azi-noapte. Se lucrează în ture de câte trei ore, a mărturisit Gheorghe Hânsă.

„La refugiul dedicat situaţiilor de urgenţă avem o persoană, un bărbat, persoană fără adăpost”, a mai spus edilul.

De altfel, o persoană răspunzătoare de cazurile sociale va însoţi poliţia în scurt timp în zona de periferie a localităţii pentru a vedea cum se prezintă situaţia în cazul familiilor sărace.

„De regulă noi am avut grijă de ei, mai au câte ceva de mâncare. Ne interesează acolo unde sunt părinţii iresponsabili. Astăzi vom merge să-i vizităm încă o dată”, a declarat Hânsă.

„Situaţia nu este disperată”, a mai spus edilul. Cu toate acestea pentru a nu se bloca activitatea utilajelor, primarul Gheorghe Hânsă a menţionat că va formula o cerere către Inspectoratul Şcolar Judeţean prin care va solicita ca „şcolile să închise, măcar mâine”.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii