Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scoli inchise in 11 judete

ro

07 Feb, 2010 21:55 2488 Marime text

Premierul Emil Boc a declarat că în funcţie de cum vor evalua condiţiile meteorologice, unele şcoli şi grădiniţe din judeţele afectate de ninsoare şi de viscol vor fi închise luni şi, posibil şi marţi.

Judeţele în care şcolile (clasele I-VIII) şi grădiniţele vor fi închise sunt Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Olt, Ialomiţa, Prahova, Teleorman, la care se adaugă şi Capitala. De asemenea, în judeţul Argeş vor fi suspendate cursurile doar în anumite localităţi.

"Până luni, la ora 16.00, inspectoratele şcolare vor solicita Ministerului Educaţiei ca şi marţi, acolo unde se impune, să nu se desfăşoare activităţile şcolare", a precizat Emil Boc. Oficialul a completat că toate cursurile vor fi reprogramate, iar programa şcolară va fi parcursă în integralitate.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CATALIN 08 Feb, 2010 14:43 Sper sa se inchida si marti scolile.......Nici nu pot iesii din casa pe vremea aceasta....Nu pot critica autoritatiile deoarece ii inteleg si cred ca ei fac tot ce este posibil pentru ca oamenii sa circule pe cele mai importante drumuri...Degeaba se enerveaza lumea si spun ca nu pot intra pe stradute....Daca ar fi asa cam cate stradute sunt in ROMANIA...asta este......