Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şcoala Altfel” la Aeroportul Tuzla. Premiu, un zbor cu avionul

ro

05 Apr, 2015 12:00 2309 Marime text
Reprezentanţii Aeroportului Tuzla anunţă că sunt pregătiţi să primească oaspeţi de seamă în „Săptămâna altfel”, ocazia perfectă pentru elevi de a face cunoştinţă cu profesioniştii Aeroportului Tuzla. Începând de luni, 6 Aprilie 2015 aproape 2000 de copii vor ajunge la prezentările pe teme aviatice organizate aici.
 
Turul celor mici va începe cu o vizită la hangar şi cu explicaţii din partea unui specialist. Elevii vor putea să vadă avioanele de pe calea de rulaj şi chiar să intre în simulatorul de zbor pentru o lecţie unică. Şcoala de Supravieţuire pe Mare de la Tuzla va fi şi ea gazdă pentru cei mai îndrăzneţi, care vor să se familiarizeze cu cea mai modernă tehnică de salvare, se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei.
 
Aeroportul Tuzla va fi vizitat de copii de la şcoli şi grădiniţe din Tuzla, Constanţa, Eforie Nord, Eforie Sud, Cernavodă, Negru Vodă şi Bucureşti.
 
Elevii pasionați de fotografie au ocazia să câștige un zbor cu avionul. Participanții trebuie să posteze pe Facebook o poză din vizita de la Tuzla cu hastgag-ul #AeroportulTuzla. Imaginea care primește cele mai multe Like-uri până pe 20 Aprilie este declarată câștigătoare. Norocosul fotograf va zbura cu avionul deasupra litoralului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii