Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şcoala Altfel”, împreună cu jandarmii din judeţul Constanţa

ro

03 Apr, 2015 09:04 1118 Marime text
În perioada 6 -10 aprilie, în continuarea activităţilor organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române,  jandarmii constănţeni vor fi alături de elevii din instituţiile de învăţământ din Constanţa, prin programul „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.
 
Jandarmii vor prezenta o serie de exerciţii demonstrative cu câinii de serviciu, exerciţii de autoapărare, dar şi ateliere de prezentare a tehnicii din dotare.
 
Activităţile vor debuta luni, 6 aprilie, ora 12.00, la Palatul Copiilor din municipiul Constanţa şi vor continua cu Zilele Porţilor Deschise, în 8 şi 9 aprilie, între orele 10.00-11.00, la sediul Grupării de Jandarmi Constanţa.
 
De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul elevilor de la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu”, Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanţa şi Liceul Decebal, Colegiul Tehnic  „Nicolae Titulescu” din Medgidia, Liceul Teoretic „Anghel Saligny” din Cernavodă şi Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” din mangalia, unde vor prezenta teme de prevenire şi combatere a violenţei în cadrul Campaniei “Împreună, pentru siguranţă”.                                  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii