Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de mare importanță la Metro Cash&Carry Romania

ro

15 Feb, 2016 02:57 4526 Marime text
 
Metro Cash&Carry International Holding BV, persoană juridică de naționalitate olandeză și Metro AG, societate de naționalitate germană, în calitate de asociați ai SC Metro Cash&Carry Romania SRL, persoană juridică de naționalitate română au aprobat, cu unanimitate de voturi, să o revoce din calitatea de administrator pe Bianca Hirsch începând cu 1 februarie anul curent.

Totodată s-a hotărât numirea în guncția de administrator a lui Dutschmann Matthias Hans Christian Felix, în vârstă de 42 de ani.

Hotărârea asociaților a fost făcută publică la 11 februarie anul acesta odată cu publicarea în Monitorul Oficial al României


Despre Metro
Potrivit wikipedia Metro este un retailer european, unul dintre liderii comerțului la scară mondială. Grupul operează în aproximativ 2.200 de locații, din 32 de țări.
Diviziile din cadrul grupului Metro sunt: METRO Cash & Carry, Makro Cash & Carry hipermarket-urile Real, Media Markt și Saturn — principalele centre de electronice din Europa — și magazinele universale Galeria Kaufhof.
Grupul Metro are în România o rețea de unități Metro Cash&Carry și hipermarketuri Real. Compania a intrat în România în anul 1996, când a deschis și primul magazin Metro. Primul magazin Real a fost inaugurat în martie 2006. Investițiile totale realizate în România se ridică la 370 milioane euro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii