Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Schenker Logistics România - SA, Sucursala Constanța” va fi radiată

ro

20 Jan, 2016 00:32 3251 Marime text
 
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea nr. 46 a directoratului societății Schenker Logistics România, societate cu sediul social în București, Calea Rahovei nr. 196 C. Potrivit anunțului din MO, directoratul s-a întrunit în prezența lui Albin Budinsky, a lui Peter Rausch și a lui Dascălu Valeriu, cu participarea lui Adrian Crizbasianu, având în vedere măsurile de reorganizare ale sucursalelor din județul Constanța.

Astfel, directoratul a hotărât ca, începând cu data de 1 ianuarie 2016,  să fie desființată și radiată de la Registrul Comerțului ”Schenker Logistics România - SA București, Sucursala Constanța”, cu sediul în Constanța, Incinta Portului Constanța, județul Constanța.

De asemenea, încetează calitatea de împuternicit al Sucursalei Constanța a lui Adrian Mihăiță. Se numește împuternicit/șef sucursală al Schenker Logistics România SA București, Sucursala Mol 1 Constanța - Sud tot Adrian Mihăiță.

Totodată, încetează calitatea de împuternicit/reprezentant al Sucursalei Mol 1 Constanța - Sud a lui Adrian Vlad Bălănescu, respectiv a lui Hristu Ioan Adrian.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii