Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene de coșmar. Accident grav în această noapte. Pieton rupt în două. Jumătate din corp la mare distanță de locul impactului (foto)

ro

11 Sep, 2017 00:30 21476 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, pe DN72, după podul peste râul Prahova, puțin înainte de miezul nopții, la Brătășanca, localitate ce aparține de Filipeștii de Târg.
 
Potrivit ISU Prahova, în eveniment au fost implicate două autoturisme: un Seat Cordoba și o Dacia Logan.

La locul intervenției s-au deplasat două echipe de descarcerare, un echipaj de stingere incendii și două echipaje SMURD.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova spune că este vorba despre un pieton decedat, o victimă inconștientă și una conștientă, șoferul Loganului fiind cel mai grav.                         

Celor prezenți la locul tragicului eveniment li s-a înfățișat, la lumina farurilor, o imagine de coșmar: jumătate din corpul victimei a fost găsită la locul impactului iar cealalată la patru sute de metri mai departe.

Totodată, Loganul intrase între gardul unei gospodării și un copac de pe marginea drumului. 

Şoferul care ar fi produs accest accident, un tânăr în vârstă de 20 de ani, este în comă şi a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, un hematom la coloana cervicală, precum şi o fractură de femur.

Cel de-al doilea şofer implicat în accident, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a scăpat fără leziuni

Poliția Rutieră Prahova a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și cine se face vinovat de producerea tragediei.    

Sursa foto: ISU Prahova

                 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii