Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalul vaccinurilor ia proporții ”Imbecilule!” - a tunat Daniel Funeriu

ro

06 Mar, 2016 15:07 2514 Marime text
Toate decesele înregistrate în Argeş şi la Bucureşti printre copiii suspectaţi de infecţii cu Escherichia Coli au stârnit valuri de indignare în întrega ţară. Toată lumea vrea să afle de ce au murit acei copii nevinovaţi. Autorităţile se bâlbâie chiar şi după atâta timp.

Un deputat PSD, pe numele lui Ninel Peia, a scris pe blogul său că un vaccin ar putea fi cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeş. Acesta este un subiect foarte delicat şi neavând suportul oficial al Ministerului Sănătăţii poate fi doar o declaraţie hazardată, menită să impresioneze.
 
Replica pentru această declaraţie a primit-o Ninel de la fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu. Într-o postare în engleză, postată pe Facebook, Funeriu a „tăiat în carne vie”.
 

"O ţară în care un membru al Parlamentului susţine că vaccinurile cauzează decese este o ţară bolnavă. Oricine procedează în acest fel ar trebui pedepsit sever pentru răspândirea de informaţii false cu un risc ridicat pentru sănătatea publică. Şi apropo: E.coli este o bacterie, nu un virus, imbecilule! Dar, hei, votaţi pe cine vreţi, este sănătatea copiilor voştri, nu a mea!", este traducerea declarației postate de Funeriu.

Imediat, oamenii au reacţionat pe reţeaua de socializare:

„A NU ITI vaccina copilul e o crima!”

„Incultura face ravagii mai grave decât bacteria ! Dacă prostia ar durea.s ar auzi strigate si urlete non stop.uneori.prostia ucide copilașii !”

„E aici o sămânță de adevăr. România şi-a distrus producția şi implicit producătorul de vaccinuri, pentru "interesul național", desigur, adică pe un comision şi a contractat vaccinuri de cea mai slabă calitate, motiv pentru care numărul reacțiilor adverse a fost peste cel normal. În Ro statul nu-şi recunoaşte niciodată vina şi dacă îți rămâne copilul infirm, ghinion.”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii