Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalul iscat după "curvele" și "golanii" lui Ioan Rus s-a mutat în PNL

ro

12 Jun, 2015 18:32 1761 Marime text
 
Declarația fostului Ministru al Transporturilor, Ioan Rus, în care aduce jigniri la adresa românilor din diaspora, mută scandalul în PNL, relatează b1.ro.
 
Senatorul PNL, Cristian Badea, a afirmat, joi, că la Cluj “se nasc periodic tâmpiței”, făcând referire la fostul ministru. “Are și Ardealul Caracalul lui...După Funar, Boc și Uioreanu, iaca și Rus ține să arate că la Cluj se nasc periodic tâmpiței”, a declarat senatorul PNL. Afirmația acestuia a adus critici din partea unui alt lider liberal, de la Cluj. Acesta spune că atacul asupra clujenilor este o "ticăloșie" nefondată.
 
“Declarația dlui Rus este fără îndoială o greșeală politică. A asumat-o, înțeleg, prin demisie. Dar, a folosi acest pretext pentru a-i ataca pe clujeni este o ticăloșie. Nu pot accepta asta ca senator de Cluj, indiferent cine face aceste declarații. Oameni fără merite politice și profesionale, scârboși, cărora din cauza gelului din păr au momente în care nu li se oxigenează creierul. Probabil și-a uitat mintea acasă. Nu e prima dată când astfel de personaje închipuite își permit să jignească colegii de partid. A folosi acest pretext pentru a-ți ataca colegii sau foștii colegi este un lucru scârbos și dezonorant. Cu atât mai mult nu pot accepta să atace clujenii", a spus Alin Tise.
 
Ioan Rus și-a dat demisia din funcția de Ministru al Transporturilor, după ce a afirmat că în timp ce românii lucrează în străinătate pentru 1.500 de euro, în țară, copiii lor devin golani, și soțiile curve.

Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii