Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalul IPS Teodosie ajunge in America

ro

12 Nov, 2009 20:19 1960 Marime text

Coruptia continua sa fie prezenta in Romania la 20 de ani de la caderea comunismului, iar acest flagel ameninta, potrivit expertilor, chiar viitorul tarii, comenteaza postul public de radio american NPR, care da ca exemplu, printre altele, cazul arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie.

Intr-un caz recent, Razvan Chiruta, reporter la cotidianul "Romania libera", si un coleg s-au dat drept candidati la preotie. Ei l-au filmat pe arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, al doilea prelat ca importanta in Biserica ortodoxa romana, in timp ce convenea sa le vanda locuri in randul preotimii.

Pretul era initial de 4.500 de dolari, dar, potrivit lui Chiruta, a crescut la aproape 75.000 de dolari."Depinde unde devii preot.

Daca devii preot la tara, este mai ieftin", spun el, potrivit NPR, preluat de romanialibera.ro.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gabriel Mascas 12 Nov, 2009 18:08 Iata de ce articolul meu "Borfasul si Instanta " aparut pe situl american "Biserica Libera" si alte publicatii americane este binevenit!!!Plus rapindirea pe internet Yahoo Email ! Cred ca ar fi cazul sa nu ratati publicarea acestui articol in ziarul Dv. Va multumesc!