Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalul continuă „Ponor nu merita să fie în finală la sol, dar ea e româncă”. Vezi cine o atacă dur pe constănţeancă

ro

09 Aug, 2012 11:12 3328 Marime text
ponor.jpg

Gimnasta italiană Vanessa Ferrari susţine că merita o notă cel puţin la fel de mare ca a constănţencei Cătălina Ponor în finala de la sol de la JO 2012. Mai mult, ea a declarat în presa italiană că Ponor nu ar fi trebuit să fie în finală, deoarece a greşit grav în calificări.

Notele acordate de arbitri în finalele pe aparate din concursul de gimnastică feminină au stârnit polemică nu numai în România. Şi italienii acuză sistemul de punctaj al arbitrilor, iar una dintre concurente, Vanessa Ferrari, fostă campioană mondială la sol în 2007, s-a lansat într-un atac dur la adresa Cătălinei Ponor.

Sportiva italiană contestă nu numai medalia de argint obţinută de Cătălina la sol, dar chiar şi prezenţa compatrioatei noastre în finala de 8. "Eram fericită la finele exerciţiului, pentru că nu greşisem cu nimic. Meritam 15.200, cât a luat si Ponor. Dar ea e din România... Nici măcar nu trebuia să fie în finală, pentru că greşise grav în calificări, dar au lasat-o să participe oricum", a declarat Vanessa Ferrari, citată de La Repubblica.

Vanessa Ferrari a ocupat locul 4 în concursul de la sol de la JO 2012, după Alexandra Raisman, Cătălina Ponor şi Aliya Mustafina.


sursa: rtv.net

Sursa foto: dcnews.ro 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii