Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Scandalagii din staţiunea Mamaia au primit ordonanţe de reţinere. Au fost încarceraţi în arestul IPJ

ro

14 Aug, 2017 18:54 2541 Marime text

Şapte persoane implicate în scandalul de azi noapte din stațiunea Mamaia au primit ordonanțe de reținere, iar celălalt va fi cercetat în libertate. Toți vor fi cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, iar doi dintre ei și pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase. Dosarul va ajunge la Parchet care va inainta instanței de judecată propunere de arestare preventivă pentru cei 7 bărbați din judeţul Ialomița.
Vă reamintim, la data de 13.08.2017, ora 15.30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați printr-un apel 112 că pe o porțiune de plajă din stațiunea Mamaia mai multe persoane de sex masculin se manifestă violent.
În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Gurpării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, care au identificat și imobilizat 8 bărbați domiciliați în județul Ialomița.
Inițial, la fața locului a intervenit pentru aplanarea conflictului un polițist din cadrul IPJ Constanța, aflat în timpul liber, care și-a
declinat identitatea și ulterior a fost agresat.
Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției Mamaia pentru audireri. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

UPDATE: Cei şapte turişti reţinuţi au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie iar mâine vor fi conduşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii