Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Scandal la Școala nr.29 din Constanța. Părinții, revoltați de condițiile din clasa I. Răspunsul halucinant al directoarei (galerie foto)

ro

07 Sep, 2016 10:26 19406 Marime text
scandal la scoala mihai viteazul din constanta parintii de la clasa i revoltati de conditiile in care
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raluca 08 Sep, 2016 09:55 Este foarte simplu: Directoarea v-a plasat intr-o clasa proasta probabil cea mai proasta, unde a reunit cele mai proaste scaune di băncuțe pentru a va impulsiona, soca si mibiliza in a cumpara dvs. si renova acea clasa. Este o practica des intalnita. De aceea se plang parintii ca învățământul nu este gratuit.
  • Eu 07 Sep, 2016 22:51 Dna inspector sef are multe de explicat. Mai ales la scoala 29.
  • invatator 07 Sep, 2016 17:03 Dna invatatoare Cojocaru Iuliana,care ”a solutionat problemele de anul trecut” nu a fost detasata de directoare la 30 Km de domiciliu....pentru ca,daca nu stiati stimati parinti,dumneaei nu -si poate lua detasare la detasare,adica pe intelesul tuturor....stimata doamna invatatoare(doar de clasa pregatitoare !!!!!de oras) este titulara Scolii Gimnaziale Faurei ,dumneaei se detaseaza an de an (bravo ei!) .Nu inteleg care este vina directorului in problema aceasta?????(mentionez ca n-o cunosc pe directoare).Dragi parinti,daca acest lucru va consoleaza,va asigur ca nu este o pierdere detasarea detasatei de la Scoala ,,Mihai Viteazul”.Sa aveti(avem)un an scolar linistit!
  • Vrajeala 07 Sep, 2016 16:12 Vrajeala. Badea are dreptate. Scoala arata senzational. Si clasa aia arata bine. Exagerati. Duceti-va la 38 la Sarchizian. Sa va jupoaie. Bucovala angajeaza invatatorii. Directorul nu are nicio putere.
  • ada 07 Sep, 2016 12:44 ISJ sa-si numeasca directorii cu mare grija. sa-i selecteze acum prin concurs ca uite ce aberatii scot pe gura acesti oameni in functii de conducere pe posturi cumparate sau sustinute de altii care se aseamna cu ei. astia- sunt practic cartea de vizita a ISJ-ului. hai bravo, urat, f. urat1 jos cu ei, parintii s-o scoata afara pe acesta directoare si s-o duca ISJ-ului in fata usii lui Bucovala si sa-i dea bucovala locul ei daca a numit asa oameni. bai frate, constantenii n-are parinti prosti!!!!!!!invatati ca locuitorii va cunosc rapid intentiile mizerabile si n-aveti viata lunga dupa cum planuiti voi! ordinar sa ai asa oameni in functie.
  • gigel 07 Sep, 2016 11:57 Sunt multe clase ingrijite ... pe banii parintilor .Zugravit , perdele , banci noi .Bun venit si spor la zugravit !
  • SCOALA 38 DIMITRIE CANTEMIR 07 Sep, 2016 10:48 Faceti o vizita si scolii 38, unde s-au strans sume mari doar pentru dotarea claselor pregatitoare. Se cumpara catedra, scaun pentru doamna, perdele, dulapuri, imprimanta, combina audio si multe altele.