Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la Poarta Albă Fiul şi-a luat la bătaie părinţii

ro

12 Jul, 2011 15:40 1068 Marime text

Poliţiştii din Poarta Albă au fost sesizaţi în cursul zilei de luni despre producerea unei agresiuni la domiciliul unui localnic. Deplasaţi la faţa locului au constatat că Ciuculete Nicolae, de 71 ani, din localitate, cât şi concubina sa, Andrei Maria, de 63 ani, au fost loviţi de fiul bărbatului, Ciuculete Nicu, de 45 ani, şi de nepotul său, Ciuculete Marian,de 26 ani. Scandalul s-a produs în urma unor neînţelegerii mai vechi şi pe fondul consumului de alcool.

Victimele au fost transportate cu Ambulanta la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanta în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În funcţie de numărul de zile de îngrijirii medicale se va face încadrarea juridică corespunzătoare a faptei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • manu 30 Jul, 2011 12:00 ~~ cine a scris articolul este complet dezinformat, daca vrea sa stie adevarul sa ma contacteze si ii dau eu subiect de stire sa scrie o saptamana despre nebunul ala care minte ca a luat bataie, si sa nu pateasca ca hotul la oi, cand o sa ia bataie sa nu il mai creada nimeni.
  • anonim 29 Jul, 2011 18:56 minte hodoroguuu ! el pe cati a batut ....